VISSZA

1 éves ritka színű (lila-fehér) border collie új gazdit keres

Allat

Állatvédelmi Info!
Küzdjünk együtt az állatok épségéért!

Vásárlás esetén kérd el az eladótól az állat papírjait (mint pl. az oltási könyvet, törzskönyvet, tartási engedélyhez szükséges okiratokat) és írjatok szerződést.
Probléma esetén fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!
Allat

    Tulajdonságok

  • Hirdetés típusa
    kínál
  • Fajta
    Border collie
  • Nem
    szuka
  • Kor
    1-2 éves
  • Oltva
    igen
  • Törzskönyvezett
    nem
  • Chipezett
    igen
Hirdetés
Családi okok miatt 1 éves, ivaros border collie nőstény kutyánknak keresünk egy új, szerető gazdit. Nem törzskönyvezett, nagyon szelíd természetű, okos, szófogadó kutya, valamint jól kijön más kutyákkal, macskákkal és gyerekekkel is. A gyomra egy kicsit érzékeny, így csirkehús-mentes tápot kap, de egyébként teljesen egészséges, nagyon játékos és barátságos kutya.

Szeretnénk találni neki egy szerető, türelmes és gondoskodó új családot, ezért tudni szeretnénk, hogy milyen körülmények közé kerülne, valamint kérünk a leendő gazdiktól egy bemutatkozást is. Kérjük, hogy csak az jelentkezzen, aki tényleg komolyan gondolja, vagy esetleg van tapasztalata kutyákkal (így is nagyon nehéz lesz nekünk megválni tőle, hosszas fontolgatás után). Nálunk lakásban él, de nagyon nagy mozgásigényű (kifejezetten jó futó), így ha kertes házba kerülne, az is előny. Minden szükséges oltással és chippel is rendelkezik, továbbá genetikai teszttel is. Budapestről elvihető.
Jelenleg nincsenek hozzászólások. Bejelentkezés Legyél Te az első hozzászóló!
    Regisztrálj vagy jelentkezz be a hirdetővel való kapcsolatbalépéshez!
    Hirdetés


    Nyomtatás
    Vevővédelmi információk
    Cselekedj lokálisan a visszaélések elkerüléséért!
    Használd a prémium tagsággal járó biztonsági szolgaltatásainkat!
    A vételárat -adott esetben előleget- banki úton előre átutalni nem ajánlott, ez a folyamat pontos egyeztetést igényel a vevő és az eladó között


    Tárgy megtalálható:
    Megye Budapest
    Város 1140 Zugló
    Hirdetés